maandag 17 januari 2011

Waar wachten al niet goed voor is...

Ik wacht op een baby die nog helemaal geen zin heeft om geboren te worden. Dat geeft mij veel ruimte in mijn agenda en een gevoel van vastzitten tegelijkertijd. Ik kan niet naar Groningen om hartsvriendin te bezoeken, loop nog neurotischer dan normaal met mijn telefoon op zak en weet niet zeker of ik de eet- en dansafspraken die ik maak kan nakomen.

In principe heb ik nu alle tijd voor mijn speciale to-do-lijst met rotklusjes.
Zo'n periode van op wacht staan had ik wel vaker, meestal lekte de wachttijd dan tussen mijn handen weg, mij met een steeds ontevredener gevoel over mijzelf achterlatend.
Sinds ik een contract met mijzelf heb afgesloten, Handel ondanks , doe ik dagelijks een aantal van mijn rotklusjes terwijl ik op wacht sta! Het half uur corvee per dag dat ik mijzelf heb opgelegd wordt ruimschoots overschreden.
Het werkt enorm motiverend om zelfs die afschuwelijke lijst vol 'geen zin' te zien slinken.
Ik zeg het zelf maar even: Goed bezig, Klaartje!

4 opmerkingen:

 1. Ik wil het ook best zeggen, hoor: Goed bezig, Klaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. he wat heerlijk, zo'n spontane aanmoediging haahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook wachttijd! Heb zoveel rotklusjes te doen. Goed dat je die tijd nu benut. Daar wordt je echt blij van. Kun je weer wat van je lijst doorstrepen.
  Goed bezig Klaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Marjan erg he, zo'n ellenlange rotklusjeslijst, die door eerder uitstelgedrag zo lang geworden is...

  En vanavond is er een eetafspraak gewoon doorgegaan, het zal mij benieuwen of ik morgenavond bij de workshop waar ik me -onder voorbehoud- voor heb ingeschreven kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen